• SliderOmgeving1.jpg
  • SliderOmgeving2.jpg
  • SliderOmgeving3.jpg

Groene camping Mooi Oavelt, de natuur centraal!

GreenkeyHoudt u ook zo van de prachtig oranjerode kleur van de bladeren aan de bomen in de herfst? De geur van gemaaid gras of het konijntje dat langs uw caravan huppelt? Wij ook! Daarom doen wij er alles aan om de natuur en het milieu te beschermen. Mooi Oavelt is dan ook een echte groene camping waar de natuur een belangrijke rol speelt!

Om dit te bereiken zijn wij aangesloten bij Green Key (voorheen Milieubarometer). Dit internationale keurmerk controleert en adviseert ons bij de milieuzorg op ons bedrijf. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld milieuvriendelijk papier, letten we erop dat we niet onnodig printen, wordt ons zwembad milieubewust verwarmd en zorgen we dat de beplanting op het terrein in evenwicht is met de natuurlijke omgeving. Een echte groene camping dus!

Voor onze inzet zijn wij vorig jaar beloond met de zilveren Green Key. Maar dat kan natuurlijk beter. Daarom streven wij ernaar om nog meer aandacht te besteden aan een milieubewuste manier van werken en de Gouden Key binnen te slepen.