Op vakantie in Drenthe, Vakantiepark Mooi Oavelt Havelte!

MooiOavelt camping kamperen01Voor een heerlijke vakantie gaat u natuurlijk naar vakantiepark Mooi Oavelt. Op ons vakantiepark bieden wij u de mogelijkheid om te kamperen, maar ook het huren van een jaarplaats voor een stacaravan.

De jaarplaatsen voor de stacaravan zijn zeer ruim en bieden u vele mogelijkheden. Gaat u met de caravan, tent of camper op vakantie kom dan heerlijk kamperen.

Genieten van de unieke omgeving

MooiOavelt camping omgeving05Vakantiepark Mooi Oavelt in Havelte ligt in De Parel van Drenthe! Uitgestrekte bossen en heidevelden, hunebedden, dorpjes en knusse buurtschappen zijn natuurlijk karakteristiek voor de provincie Drenthe.

Ons vakantiepark biedt u vele mogelijkheden om te genieten van uw welverdiende rust! Ontspannen en ook de mogelijkheid om u in te spannen, het is allemaal mogelijk. Het vakantiepark beschikt ondermeer over een verwarmd zwembad, gezellige kantine en een grote speeltuin voor de kinderen. Door de ligging van het park kunt u zo de bossen in of het gezellige centrum van Havelte bezoeken.

Kamperen op ons vakantiepark

Op onze camping zijn een aantal toeristische plaatsen beschikbaar waar u heerlijk kunt kamperen. Genieten van het buitenleven en de vele faciliteiten op onze camping. Het sanitair gebouw ligt centraal op het park zodat u niet ver hoeft te lopen voor een douche.

Het hele jaar door vakantie!

U wilt het liefst het hele jaar door vakantie kunnen vieren? Plaats dan een chalet op ons mooie vakantiepark. In uw eigen chalet kunt u gedurende het hele jaar vakantie vieren. Wanneer u wilt komen kamperen op de camping is dit enkel mogelijk in het zomerseizoen. 

Indien u nog geen chalet heeft dan kan Mooi Oavelt u ook van dienst zijn. Wij bouwen geheel op maat een chalet dat past bij uw wensen. Tevens hebben wij vele contacten met leveranciers om u verder op weg te helpen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.

Van alles te beleven

MooiOavelt camping faciliteiten01Tijden de schoolvakanties is het recreatieteam aanwezig. Zij zorgen niet alleen voor een spetterend recreatieprogramma voor de kinderen, ook voor de volwassen op ons vakantiepark is genoeg te beleven.

Gaat u liever een dagje er op uit: Drenthe biedt u vele mogelijkheden voor een dag winkelen, genieten van de natuur of bezoek één van de musea. De omgeving van Havelte biedt voor iedereen wat leuks.