Chaletpark Mooi Oavelt in Drenthe

chalet 14Op het chaletpark kunt u genieten van de rust, maar de mogelijkheid ook om te genieten van het speelplezier van het vakantiepark. Chaletpark Mooi Oavelt biedt u ruime kavels, veel prachtige groenstroken en een directe uitloop naar het bos. Op ons chaletpark heeft u de mogelijkheid om uw eigen chalet te plaatsen op één van de ruime kavels.

Bent u op zoek naar een nieuw chalet? Bekijk dan de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Exclusieve chalets op ruime kavels

Chaletpark Mooi Oavelt impressie03Op Chaletpark Mooi Oavelt in Drenthe kunt u te midden van de schone, frisse lucht, eigenaar worden van een comfortabel ruim chalet. Deze schitterende onderhoudsarme chalets staan op royale kavels met een tuin die naar eigen inzicht is in te delen en te verfraaien. Op alle kavels is ruimte voor chalets van maximaal 70 m2. De 42 ruime kavels die ons chaletpark verhuurt beschikken allen over een eigen parkeerplaats.

De exclusieve chalets zijn onder andere voorzien van moderne onderhoudsarme materialen, zoals buitenbekleding o.a canaxel met kunststof kozijnen en deuren. Alle chalets worden verdiept geplaatst en aangesloten op water, elektra (20 amp.), riool, kabel tv en eventueel op aardgas. Aansluiting voor internet kan via ziggo of via het wifi van het park. In het hoogseizoen is er een animatieteam aanwezig.

U koopt al een compleet chalet bij ons vanaf € 37.950,-. Meer weten over ons chaletpark neem contact met ons op.

Geniet van het unieke zwembad en de omgeving

Chaletpark Mooi Oavelt impressie47Op het vakantiepark kunt u genieten van de rust, maar oon van ons unieke zwembad. Het overdekte zwembad is voorzien van een heus "arena" dak. Bij regen en fris weer is het dak gesloten, maar zodra de zon doorbreekt kan het dak eraf. Optimaal genieten staat bij ons voorop.

De omgeving van ons park is al even bijzonder. Wat dacht u van heidevelden, hunebedden of knusse buurtschappen? Havelte heeft het! Voor winkelplezier kunt u naar Meppel of Zwolle. Bezoek ook eens de de Nationale Parken "Dwingelderveld" en de "Weerribben" en kom helemaal tot rust.

Sportief aangelegd? De golfbaan van havelte is op een paar minuten afstand van ons chaletpark gelegen. Gaat u liever sportief de natuur in? In de omgeving van het park kunt u heerlijk wandelen, hardlopen en fietsen.

Daarom kiest u voor ons

  • Chaletpark met veel mogelijkheden
  • Op maat gemaakte chalets
  • Verwarmd (overdekt) zwembad
  • Openlucht zwembad voor kleine kinderen
  • Recreatieteam tijdens schoolvakanties
  • Airtrampoline
  • Sportveld
  • Havelte de 'Parel van Drenthe'
  • Dichtbij het bos en de heide
  • Dichtbij centrum van Havelte