• Chalet 1.jpg
  • Chalet 2.jpg
  • Chalet 3.jpg
  • Chalet 4.jpg
  • Chalet 5.jpg
  • Chalet 6.jpg
  • Chalet 7.jpg
  • Chalet 8.jpg

Chalet kopen: natuurlijk bij chaletpark Mooi Oavelt

Bent u op bezoek naar een chalet in een prachtige omgeving? Dan bent u van harte welkom bij ons. Wij verkopen exclusieve chalets die wij zelf ontwikkelen en werken tevens samen met verschillende chaletbouwers. De chalets worden op maat gemaakt naar ieder zijn wens en kleurstelling. Hieronder ziet u een greep uit de chaletmodellen die wij kunnen leveren.

Chalet Madelon - vakantie met de luxe van thuis

chaletmadelonDe chalet madelon is herkenbaar aan de stijlvolle erker met 3 grote ramen. Innerlijk herkenbaar aan de solide materialen en degelijke bouw.

Chalet Madelon is standaard uitgerust met een HR-ketel, luxe badkamer en volledig uitgeruste keuken met inbouwapparatuur.

U bent op vakantie met de luxe van thuis.

Lees meer

Chalet Dyllen - luxe en volledig maatwerk

chaletdyllen

Het chalet Dyllen is herkenbaar aan de stijlvolle erker met 3 grote ramen. Innerlijk herkenbaar aan de solide materialen en degelijke bouw.

Chalet Dyllen is standaard leverbaar vanaf 10.65 meter bij 4.50 meter en voorzien van 2 ruime slaapkamers. Standaard uitgerust om comfortabel woongenot te garanderen. Ga maar na hoge isolatiewaarde, centrale verwarming, uitgebreide keuken met combimagnetron en vaatwasser.

Lees meer

Chalet Esmeralda - luxe en volledig maatwerk

esmeralda2Ruime en luxe 6 persoons chalet welke geheel op maat voor u te bouwen is. Het chalet kan geplaatst worden op één van de ruime kavels op het chaletpark. 

Voorzien van 2 slaapkamers, ruime luxe afgewerkte douche, keuken met inbouwapparatuur.

Chalet wordt op maat voor u gebouwd zodat u geheel naar eigen wens uw droomchalet laat realiseren.

Lees meer

Chalet kopen? Chaletpark Mooi Oavelt, daar koopt u uw droom chalet

Als u op zoek bent naar een comfortabel, zeer ruim en betaalbaar chalet, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Chaletpark Mooi Oavelt in Drenthe heeft jarenlange ervaring en kan u zeker van dienst zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om een compleet chalet te kopen al vanaf € 34.950,-. Met deze prijs zijn wij één van de meest voordelig chaletbouwers in Nederland. Wij bouwen de chalets geheel in eigen beheer en exact zoals u dat wenst. De chalets hebben een oppervlakte vanaf circa 48m2 oplopend tot 70m2. Onze flexibiliteit is dan ook enorm en de keuze voor u is dan ook heel erg groot. Ons doel is dat u een chalet kan kopen welke geheel voldoet aan al uw wensen en eisen!

Alle chalets worden gebouwd van eerste kwaliteit materialen, perfect afgewerkt en zeer geschikt voor langdurig verblijf in uw chalet dus ook in de wintermaanden.

Niet alleen bouwen wij chalets geheel op maat voor u. U kunt ook een chalet aanschaffen bij een andere chaletbouwer en deze op ons park plaatsen. Voorwaarde is wel, dat u dit in overleg met ons bespreekt voordat u tot aankoop overgaat. Wij hebben namelijk niet veel eisen ten aanzien van chalets die bij ons geplaatst worden, echter enige inspraak/afspraak met u vooraf willen wij wel hebben, dit om misverstanden te voorkomen.

Direct plaatsen van uw chalet

Uw nieuwe chalet kunt u meteen laten plaatsen ook op ons chaletpark als u dat wenst. Wij bieden ruime kavels aan waar u gedurende het jaar heerlijk kunt ontspannen en genieten.

Meer informatie de mogelijkheden

Wilt u meer weten over onze chalets neem dan contact met ons op. Wilt u onze chalets bezichtigen of ons chaletpark bekijken, maak dan even een afspraak met ons.